Boreo Oyj/Yleiselektroniikka

Tel.: +358 10 2891 220
Ansatie 5
FI-01740 Vantaa
FINLANDKai Nurmenniemi – Key Account Manager

Yleiselektroniikka on asiakaslähtöinen elektroniikan jakelija ja tekninen kumppaninne suunnittelussa, laitevalinnoissa ja logistiikassa. 

Laaja valikoima, nopeat ja luotettavat toimitukset yhdistettynä suomenkieliseen verkkokauppaan ja tekniseen tukeen takaavat onnistumisen jokaisessa hankinnassa.


Celduc valikoimista löydät laadukkaat ja kestävät puolijohdereleet sovelluksiin, joissa tarvitaan erittäin korkeaa kytkentäkertojen määrää ja / tai kytkennän pitää olla hiljainen. Celduc tuotteista löydät yksi- / kaksi- / kolmivaihe sekä DC puolijohdereleet. Puolijohdereleitä on käytössä esimerkiksi raideliikenteen sovelluksissa eli tuotteiden luotettavuus on erinomainen.


Celducin magneettisia antureita käytetään perussovellusten lisäksi teollisuus- ja automaatiosovelluksissa. Anturivalikoimasta saat tuotteet mm. autoteollisuuden, valmistavan teollisuuden ja viestinnän sovelluksiin. Tuotevalikoima kattaa mm. tasoanturit, virtausanturit, erilaiset asentoanturit, M8-, M10- ja M12-koteloidut anturit, ATEX anturit, turvallisuusanturit, Hall-anturit, anturit hälytysjärjestelmiin ja pinnoitetut ja pinnoittamattomat magneetit.


Celducin reed-releistä saat reed-kytkimet ja elohopeakytkimet/kallistuskytkimet, kielireleet SIP-kotelossa mm. hälytysjärjestelmiinja testereihin ja reed-releet keraamisessa DIP-kotelossa (teollisuuteen soveltuvat). Valikoimassa myös korkean jännitteen reed-releet ja elohopeareleet.