Robtron Elektronik Trade Kft.

Tel.: +36 / 62-554-600
DERYNE UTCA 24
H-6726 SZEGED
HUNGARY


Cégünk 1993-ban kezdte meg az elektronikai alkatrészek forgalmazását. Folyamatosan bővülő kínálatunkban ma már több mint 27000-féle alkatrész található, és szinte minden termék raktárról szállítható. Ezek általános és speciális felhasználási célú, ipari elektronikai alkatrészek.
Társaságunk központja Szegeden található, ahol helyet kapott értékesítési-, logisztikai- és pénzügyi részlegünk is, valamint szegedi kiskereskedelmi üzletünkben személyesen állunk Vásárlóink rendelkezésére.
A cég fennállása alatt disztribútori szerződéseket kötött, melyek eredményeként több külföldi gyártó magyarországi képviseletét látja el.
Cégünk ma már a magyarországi elektronikai piac egyik ismert és elismert forgalmazója.

Legfőbb célunk egy elégedett ügyfélkör kialakítása és fenntartása, amelyet a minőségi alkatrészek forgalmazása, vevői igények alapján bővülő termékkínálat, a megfelelő árszínvonal, a megbízhatóság, a pontosság és az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelően magas színvonala biztosít.
A legnépszerűbb Celduc termékekből magyarországi raktárunkból azonnal tudunk szállítani, valamint igény szerint a Celduc bármelyik termékét megrendelheti tőlünk, egyeztetjük a feltételeket és szállítunk.
Az előnyünk:
• azonnali, raktárról történő, pontos szállítás
• igény szerinti alkatrészbeszerzés
• műszaki háttérbázis
Bízunk abban, hogy a jövőben Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

Szilárdtest relék

A szilárdtest relé, vagy más néven SSR (Solid State Relays) elnevezés onnan ered, hogy funkciójában azonos feladatot lát el, mint a hagyományos relé, de ezt mechanikai mozgó alkatrész nélkül teszi. Ezeket az innovatív és magas hatásfokú eszközöket főként az iparban használják.
A három fő alkalmazási területe az ipari fűtés és hőmérséklet-szabályozás, a világításvezérlés és a motorvezérlés. A szilárdtest relék (SSR) előnyei az elektromechanikus relékkel (EMR) összehasonlítva az alábbiak:
• Hosszú élettartam: mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészt ami kopik, deformálódik, ezért a hagyományos reléknél 200-szor hosszabb ideig működőképesek.
• Nagyon alacsony energiafogyasztás: kicsi vezérlőárammal is magas terheléseket tud kapcsolni.
• Csendes működés: a technológiából adódóan nem generál akusztikus zajt, miközben változtatja a kimenet állapotát. Ez kiemelkedően fontos tulajdonság az orvosi és háztartási felhasználásnál.
• Rezgésállóság: nincs kockázata a véletlen kapcsolásnak a félvezető technológiának köszönhetően.
• Nagyon magas kapcsolófrekvencia: lehetővé teszi a szabályozásban a nagyon nagy pontosságot, pl. a hőmérsékletszabályozás területén.

Reed-érzékelő

Ezek az eszközök érzékelő vezérléseknél használhatóak pl. helyzet, elmozdulás, szint, távolság, vagy fordulatszám megfigyelésére. Alkalmazási területük rendkívül széles, megtalálhatóak a hétköznapi ajtónyitás érzékelőktől kezdve az autó- és repülőgépiparban vagy a távközlésben. A gyártási folyamatokban fontos szerepe van az automatizálási alkalmazásokban.

 

Reed-relé

A reed-relé, vagy kapcsoló egy olyan kapcsoló, amelyet mágneses mező működtet. A védőgázzal töltött reed csőben érintkező nyelvek találhatóak, amelyek védve vannak a szennyeződéstől, nedvességtől és korróziótól. Mágneses tér hatására ezek az érintkező nyelvek átmágneseződnek és egymáshoz kapcsolódnak. A Celduc a mai napig immár 50 éve gyártja ezeket a termékeket, amelyeket a mágneses közelítésérzékelőkben is felhasznál. Ez a termékcsalád a kompakt méretének és megbízhatóságának köszönheti sikerét.