ELINCOM ELECTRONICS BV

Tel.: 31-(0)10- 26 40 270
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den Ijssel
THE NETHERLANDS

 


Wij geloven dat technische ontwerpen altijd beter kunnen”

Elk design is een compromis: er is altijd een afwegingen tussen kwaliteit en kosten, afmetingen en functionaliteit, gewicht en capaciteit of noem maar op.
Elincom helpt bij het maken van de juiste keuze, op basis van de applicatie. Die support verkort de time to market en verkleind de risico’s.

Wij zijn een technische distributeur van componenten voor elektronica, industriële automatisering en ledverlichting. We bedienen meer dan 800 klanten, hoofdzakelijk binnen de Benelux.

Om technische kennis op te bouwen is een jarenlange en nauwe samenwerking met onze fabrikanten onmisbaar. Celduc en Elincom werken al sinds 1996 succesvol samen.

Het kiezen van het juiste solid state relais, reed relais of magnetische sensor is technisch gezien vaak een uitdaging die we samen aangaan.

Naast standaard producten hebben we ook aangepaste producten of zelfs volledig klantspecifieke oplossingen.Solid state relais zijn halfgeleider relais die een leven lang meegaan, mits juist gekozen!

Celduc is marktleider in solid state relais en heeft een groot aanbod, zowel AC als DC, zowel voor in een schakelkast  als op een PCB.
Specifiek kenmerken als het zero-cross spanningsniveau, de opwarming of de gevoeligheid van de schakelende chip zijn erg belangrijk. Voor DC relais gelden weer andere aspecten.
Kortom, maak gebruik van de kennis van Celduc en Elincom om het juiste solid state relais te kiezen.Reed relais, reed switches en high voltage reed switches worden al meer dan een halve eeuw ingezet en hebben aansprekende kenmerken: robuust, betrouwbaar, simpel, compact, lange levensduur en hoge schakelfrequentie.
Ook hierbij is productkennis en kennis van de applicatie onmisbaar om die kenmerken te kunnen verzilveren.Celduc’s programma magnetische en hall sensoren detecteren mechanische beweging, verplaatsing en vloeistofniveaus. Dit kan ook zijn voor veiligheidsapplicaties in machines, anti-inbraak of ATEX sensoren.
De kennis van de interne reed technologie is hierbij onmisbaar.