Lund & Sorensen A/S

Tel.: +45 75857822
Maserativej 4
DK-7100 VEJLE
DENMARK


Lund & Sørensen A/S

et stærkt, alsidigt og innovativt systemhus som dagligt udnytter den tværfaglighed vi har opbygget.
Da vi i 1989 opbyggede vores virksomhed omkring et nøje udvalgt program af industrielle el-varmeprodukter var der formentlig ingen, der regnede med, at vi nu – mere end 30 år senere – ville være markedsledende inden for el-varmeløsninger, temperaturfølere, automationsprojekter og el-varmerelateret udstyr til vindmøllebranchen.
Visioner, pionerånd og ikke mindst fremragende ekspertiser har gjort det muligt for os at udvikle virksomheden med en hastighed og i et omfang, vi godt kan tillade os at være stolte af.
Lund og Sørensen er i dag at betragte som et moderne systemhus, hvor indgående viden om vores kunders processer er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os – uanset om vi rådgiver i forbindelse med et specifikt produktvalg eller vi projekterer en komplet automationsløsning.

FØRENDE I EL-VARME PRODUKTER

Når det gælder komponenter og systemer til industriel el-opvarmning får du meget svært ved at finde nogen, der matcher bredden af vores sortiment og dybden af vores viden. I denne sektion finder du alt fra varmelegemer, -slanger og -kabler til varmevekslere, el-patroner og affugtere. Kort sagt et meget bredt sortiment inden for elvarmeprodukter.

VI ER OVER ALT, HVOR DER MÅLES TEMPERATUR

Gennem årene har vi været med i rigtig mange projekter inden for temperaturmåling. Det betyder, at vi har erfaring fra mange forskellige applikationsområder, og vi er derfor leveringsdygtige i temperaturfølere til alle medier herunder luft, damp, gas, vand og olie.

FØRENDE I AUTOMATIK & AUTOMATION

I nogle tilfælde leverer vi enkeltstående eller serier af komponenter til din styring. Andre gange løfter vi det totale ansvar for udviklingen af den komplette automationsløsning. Vores knowhow omsætter vi dagligt til velfungerende og intelligente automationsløsninger, der bidrager til effektivisering af dine processer. Under brandet LS-Innotek dimensionerer, udvikler og indkører vi bl.a. avancerede automationsløsninger til alle former for køling.

WINDPOWER APPLIKATIONER

Lund & Sørensen ønsker at gøre det let for vores kunder og partnere at få løsninger af høj kvalitet til et bredt spektrum af varmerelaterede vindmølle applikationer. Vi tilbyder design, produktion og levering af elektrisk opvarmning og modstande til vindmølleindustrien.

SSR :

Som den danske distributør af Celduc’s SSR program, får du en samarbejdspartner med en meget bred erfaring.
Vi har arbejdet sammen med Celduc siden 1990 og i den periode, har vi haft mange spændende opgaver og special udviklinger i samarbejde med Celduc.
Celduc’s brede produkt program af SSR, dækker bredt op til 125A en-faset, 2x50A samt 3x50A i den kendte 45mm brede ”Hokey Puck” str. samt en bred serie af SSR og Solid State kontaktorer i bredden 22,5mm.

Magnetiske nærhedsfølere :

Med mere end 30 års erfaring på det danske marked, er Lund & Sørensen A/S den naturlige sparringspartner, når det kommer til magnetisk detektering. Den brede pallette af produkter indenfor position, niveau og hastigheds detektering, gør at det altid er muligt at finde den rette løsning. Hvis ikke den rette løsning allerede findes, så opfinder vi den i fællesskab.

Reed-relæer / kontakter :

Vores brede erfaring og fremragende ekspertise, er din sikkerhed for den rigtige løsning. Celduc’s brede sortiment indenfor magnetiske Reed relæer, går fra de flade lavvolts til de runde og op til 440V/3A samt i M8, M10 og M12. Dertil skal der også nævnes special aftastere til elevator branchen samt ATEX og Sikkerheds sensorer.