ELIPSE Power &Automations Solutions

Tel.: +32 (0)3 354 51 80
Wijtschotbaan 5
B-2900 SCHOTEN
BELGIUM


Elipse Power Supply Specialist

Als specialist in elektronische voedingen biedt Elipse al sinds 1986 professionele ondersteuning. Door onze technische know-how en uitgebreid productgamma selecteren we steeds de ideale oplossing voor de klant zijn applicatie aan een optimale prijs. Zowel tijdens de engineering fase als na verkoop kan de klant rekenen op de technische ondersteuning van onze ingenieurs. Wij garanderen om al onze klanten een juiste oplossing aan te bieden voor hun applicatie.
Onderstaand stappenplan beschrijft hoe wij voor onze klanten een op maat gemaakte oplossing voorzien.

1. Eén van onze ingenieurs komt langs voor een bespreking over jullie toepassing en doet een voorstel voor de best passende voeding.

2. Om de prijs laag te houden en snel te kunnen leveren, proberen we te starten met een standaardoplossing. Als er duidelijke voordelen te behalen zijn voor jullie toepassing kunnen we de voeding ook deels aanpassen of volledig op maat maken naar de eisen van de specifieke applicatie. Dit gebeurt steeds in rechtstreeks contact met onze fabrikanten en jullie als klant.

3. Wij leveren ook voedingen op test uit. Zo heb je de garantie als klant dat alles in praktijk werkt zoals samen uitgedacht.

4. Daarna leveren we de voedingen wanneer het jullie uitkomt. En als het nodig is, passen wij ons aan als de levering sneller of trager moet gebeuren. Wij leveren graag “Just in Time”! Dankzij ons groot en dynamisch magazijn in Schoten liggen de voedingen daar immers altijd klaar voor verzending.

5. Bij Elipse stopt de service niet na levering. Wij blijven in contact met onze klanten en horen graag of alles naar behoren werkt. Ook als er nog andere zaken zijn waar we jullie mee kunnen helpen, staan onze collega’s jullie graag te woord.

Onze extra services

We geven niet enkel professionele technische ondersteuning. Met onze extra diensten kunnen we u, onze klant, nog een stapje verder helpen. We voorzien net dat extraatje meer om onze producten helemaal af te stemmen op maat van uw applicatie. Voorbeelden hiervan zijn:

• Spanningsregeling
• Grade 4 reiniging
• Aanpassen van instellingen
• Custom documentatie
• Labelling
• Herverpakken
• Frontplaat & Connector bevestiging